2024'ün İkinci Yarısında Vizyona Girecek Bilimkurgu Filmleri

 

Merhaba bilimkurgu sever dostlar! 2024 yılının ikinci yarısında vizyona girecek dört bomba gibi filmle karşınızdayız. Koltuklarınıza sıkı tutunun, çünkü Deadpool & Wolverine, Alien: Romulus, Venom: Son Dans ve Avcı Kraven geliyor! Patlamış mısırınızı hazırlayın ve eğlenceye hazır olun!


Deadpool & Wolverine: Kaos ve Şamata

Vizyon Tarihi: 24 Temmuz 2024


Deadpool & Wolverine, Marvel evreninin en eğlenceli ve vahşi ikilisini bir araya getiriyor. Deadpool'un bitmek bilmeyen esprileri ve Wolverine'in acımasız pençeleri, birlikte dünyayı kurtarmak için beklenmedik bir maceraya atılıyor. Bu filmde, aksiyon dolu sahneler ve bolca kahkaha sizi bekliyor.



Alien: Romulus: Karanlıkta Gizlenen Dehşet

Vizyon Tarihi: 16 Ağustos 2024


Uzayın derinliklerinden gelen bir başka korku hikayesiyle karşı karşıyayız: Alien: Romulus. Bu film, bilinmeyen bir gezegende mahsur kalmış bir insan kolonisini anlatıyor. Karanlık koridorlar, sessizce yaklaşan Xenomorph’lar ve bolca gerilim. Eğer korku ve bilimkurgu seviyorsanız, bu filmi kaçırmak istemezsiniz. Ripley bile görse ürkerdi!


Venom: Son Dans: Simbiyotlar İş Başında

Vizyon tarihi: 25 Ekim 2024


Venom ve Eddie Brock geri dönüyor ve bu sefer daha da çılgınlar! Venom: Son Dans'ta, Eddie ve Venom’un uyumsuz ama komik birlikteliği devam ediyor. Dünyayı kurtarmak mı, Venom'un sürekli acıkması mı daha zor bilemiyoruz. Ama bildiğimiz bir şey var, bu film aksiyon dolu olacak. Simbiyotların son dansını izlemek için şimdiden biletlerinizi ayırtın. 


Avcı Kraven: Şehrin Vahşi Avcısı

Vizyon Tarihi: 13 Aralık 2024


Avcı Kraven ile tanışın, doğanın ve şehrin kurallarını yeniden yazan adam! Kraven, vahşi doğanın sert kurallarını şehirde uygulayan bir avcı. Bu filmde Kraven’in ailesini, düşmanlarını ve içindeki canavarı keşfedeceğiz. Doğal hayat belgeseli gibi başlayıp şehirde patlayan bir aksiyon filmine dönüşen bu hikaye, sizi koltuğunuzda tutacak.


Son Söz


2024’ün ikinci yarısı bilimkurgu ve aksiyon filmleriyle dolup taşacak. Sinema salonlarında bu heyecanlı maceraları izlemek için sabırsızlanıyoruz. Deadpool & Wolverine'in şamatasına gülmeye, Alien: Romulus’un karanlığında titremeye, Venom: Son Dans ile heyecanlanmaya ve Avcı Kraven’in avında gerilmeye hazır mısınız? Patlamış mısırlarınızı hazırlayın ve sinemanın keyfini çıkarın!


Film dolu günler dileriz, gücünüz hep sizinle olsun!

2024'ün İkinci Yarısında Vizyona Girecek Bilimkurgu Filmleri 2024'ün İkinci Yarısında Vizyona Girecek Bilimkurgu Filmleri Reviewed by sineMakale on Haziran 09, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.