The Boys 4. Sezon İle Geliyor


Amazon Prime’ın hit dizisi ‘The Boys’, dördüncü sezonuyla geri dönmeye hazırlanırken, Homelander’ın öfkesi gibi dizinin de hiçbir şeyden geri kalmayacağı bekleniyor.


Günümüzün politik ortamı, 2024 ABD Seçimleri öncesinde giderek karmaşıklaşırken, medya bombardımanının beyinlerimizi meşgul edeceği bir gerçek. Ancak beklemek istemeyenler için 13 Haziran, ‘The Boys’un yeni sezonuyla aynı derecede yoğun bir medya dalgası vaat ediyor. Seks skandalları, politik entrikalar, sefahat, şiddet, casusluk, kan, vahşet ve tuhaf fetişlerle dolu bu sezon, diziyi takip edenleri ekran başına kilitleyecek.


Dördüncü sezonun en yeni fragmanında, Amerikan vatandaşlarının iki sosyal ve politik fraksiyona bölündüğünü ve şiddetin eşiğinde olduğunu görüyoruz. Curtis Mayfield’ın klasik şarkısı “(Don’t Worry) If There’s a Hell Below, We’re All Going to Go” ise bu kaosu tetikliyor. Bu arada, en güçlü süper kahraman Homelander (Antony Starr), kaos içinde keyifle gülümserken görülüyor. Homelander, GOP başkan adayı Donald Trump’ın süper güçlere sahip versiyonu olarak MAGA ve aşırı sağın poster çocuğu olarak karşımıza çıkıyor.


Billy Butcher (Karl Urban), üçüncü sezonda Homelander’ı öldürmek için geçici olarak süper güçler veren bir ilaç aldığı için ekibinden af diliyor. Ancak bu ilaca bağımlı hale gelerek, ekibin en savunmasız üyelerinden Hughie Campbell’in (Jack Quaid) de bağımlı olmasına neden oluyor.


Fragmanda ayrıca, Homelander’ın Vought International adlı mega şirket için çalışan ünlü süper kahraman ekibi Seven’a “Bu ülke tamir edilemez şekilde yozlaşmış, bu yüzden biz kurtaracağız. Bu kolay olmayacak; daha büyük iyilik için korkunç şeyler yapacağız. Artık sevilen ünlüler olmayacaksınız. Öfkeli tanrılar olacaksınız. Bana biraz öfke gösterin” dediği görülüyor.


The Walking Dead dizisinin nihai kötü karakteri Negan’ı canlandıran Jeffrey Dean Morgan, dördüncü sezonda önemli bir rol üstleniyor. Ayrıca, ‘The Boys’ yan dizisi Gen V’nin unsurlarının da bu sezonda yer alacağı belirtiliyor. Bu yan dizide, genç süper kahramanların güçlerini geliştirdikleri bir üniversite bulunuyor ve burada süper kahramanları öldürebilecek bir virüs geliştirildiği ortaya çıkıyor. Fragmana göre, Butcher bu virüsü biliyor veya erişimi var ve bu virüs, Homelander ve insanlara zarar veren diğer süper kahramanlara karşı bir silah olarak kullanılabilir.


‘The Boys’un yaratıcısı Eric Kripke, beşinci sezonun final sezonu olacağını duyurdu. Kripke, “Oraya nasıl varacağımızı tam olarak bilmiyorum ama varış noktasını biliyorum” dedi. 

The Boys 4. Sezon İle Geliyor The Boys 4. Sezon İle Geliyor Reviewed by sineMakale on Haziran 12, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.